Doan 'met stip' op één bij PSV als vervanger van Lozano

Doan 'met stip' op één bij PSV als vervanger van Lozano

15 augustus 2019 – PSV gaat werk maken van de komst van Ritsu Doan als Hirving Lozano wordt verkocht aan Napoli. Net als Voetbal International weet De Telegraaf dat de 21-jarige Japanner er goed op staat in Eindhoven. Doan, net begonnen aan zijn derde seizoen in dienst van FC Groningen, staat zelfs 'met stip' op één bij PSV.Het lijkt een kwestie van tijd alvorens Lozano de overstap maakt naar Napoli en dus ook voordat PSV zich bij FC Groningen meldt. De Eindhovenaren gaan de Mexicaanse aanvaller voor een bedrag van meer dan veertig miljoen verkopen aan de Italiaanse grootmacht. PSV mag niet het gehele bedrag in eigen zak steken, maar zal volgens het Eindhovens Dagblad netto alsnog 35 miljoen euro toucheren.

De Telegraaf verwacht dat PSV na de verkoop van Lozano zich over meerdere opties zal laten informeren, maar Doan staat evengoed bovenaan het lijstje van de club. FC Groningen zal de Japanner echter niet zomaar laten gaan, zeker nu het einde van de transferperiode nadert en het daardoor lastig is een adequate vervanger te vinden. Niet lang geleden wees Groningen nog een bod van acht miljoen euro af van CSKA Moskou. Naar verwachting verlangt de Trots van het Noorden meer dan tien miljoen euro voor de linkspoot.

Doan maakte met name in zijn eerste seizoen in dienst van Groningen veel indruk door negen goals te maken en drie assists te geven. Afgelopen jaargang was hij goed voor vijf doelpunten en drie assists.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 27 september 2020

  2. zaterdag 26 september 2020

  3. vrijdag 25 september 2020