Roma-talent Zaniolo verlengt contract ondanks interesse

Roma-talent Zaniolo verlengt contract ondanks interesse

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

14 augustus 2019 – AS Roma heeft het contract van Nicolò Zaniolo verlengd tot en met 2024. De aanvallende middenvelder stond in de belangstelling van diverse Europese topclubs, waaronder Liverpool en Juventus, maar heeft besloten om in Rome te blijven. Zijn oude verbintenis liep nog door tot en met de zomer van 2023, maar hij wil een duidelijk signaal afgeven.

Dat heeft AS Roma bekend gemaakt via de officiële kanalen. AS Roma nam hem vorig seizoen voor nog geen vijf miljoen euro (en de ruil met de daar alweer verhuurde Radja Nainggolan) over van Internazionale en in zijn eerste jaar in de Italiaanse hoofdstad brak hij direct door. Onder andere AS Roma, Manchester United en Tottenham Hotspur werden deze zomer aan het talent gelinkt, maar geen van allen sloeg uiteindelijk toe.

"Ik heb een jaar geleden gekozen voor AS Roma en nu was het makkelijk om mijn contract te verlengen. Afgelopen seizoen ben ik verliefd geworden op deze club en op deze stad", laat de twintigjarige voetballer, die ook debuteerde in de nationale ploeg van Italië, weten op de clubsite. "Ik wil de club bedanken voor het geboden vertrouwen en kijk er naar uit om onze kleuren nog langer te verdedigen" 

Reacties

gerelateerd