Dinamo Kiev ontslaat Khatskevich na CL-exit tegen Club Brugge

14 augustus 2019, 17:58

Dinamo Kiev heeft woensdag per direct afscheid genomen van trainer Aleksandr Khatskevich. De oefenmeester moet vertrekken nadat hij in de voorronde van de Champions League werd uitgeschakeld door Club Brugge. Een jaar eerder werd de Oekraïnse topploeg nog door Ajax uit de voorronde van het miljardenbal geknikkerd.

Dat heeft Dinamo bekend gemaakt via de officiële kanalen. De hele technische staf moet per direct vertrekken, nadat Club Brugge diep in blessuretijd voor de pijnlijke exit van Dinamo zorgde. In de 95ste minuut betekende een treffer van Loïs Opende wederom het einde van Dinamo in de Champions League. Afgelopen jaar verloor zijn ploeg met 3-1 in de Johan Cruijff ArenA, terwijl de return doelpuntloos gelijk eindigde, mede door een gemiste penalty van Dusan Tadic. 

Eerder was Khatskevich, die sinds 2017 aan het roer stond bij Dinamo Kiev, bondscoach van Wit-Rusland. Daarvoor was hij als jeugdtrainer en coach van het tweede ook al betrokken bij Kiev, de club voor wie hij als voetballer 135 duels voetbalde. 

Lees ook: Vormer goud waard namens Club Brugge tegen Dinamo Kiev

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen