Slot richt zich niet op onrust rondom stadion, maar op het voetbal

14 augustus 2019, 17:14   Bijgewerkt: 14 augustus 2019, 17:23

Arne Slot wil niet teveel bezig zijn met het feit dat AZ donderdagavond in het stadion speelt van ADO Den Haag. De coach denkt niet dat de ondergrond, het kunstgras, een probleem vormt voor het treffen met FC Mariupol. "Het grootste verschil in een wedstrijd wordt gemaakt door de spelers, veel meer dan de ondergrond."

Op de clubsite van AZ blikt Slot vooruit op het duel, dat in Oekraïne vorige week doelpuntloos gelijk eindigde. "Het zou prettig zijn als we net als vorige week een veldoverwicht creëren en deze kunnen omzetten in meer grote kansen", aldus Slot. "We hadden het graag in de heenwedstrijd al beslist, maar we leven wel met een goed gevoel naar de return toe. Er zit een enorme drive in deze groep om iets bijzonders te presteren en we zijn goed aan het seizoen begonnen. Van onderschatting is absoluut geen sprake, maar wij zitten wel vol vertrouwen." 

Het stadion, de roerige week: het mag van de oefenmeester geen grote rol spelen. Bovendien wordt er een hoop support vanuit Alkmaar verwacht. "Ik hoorde dat er 8.000 à 9.000 mensen vanuit Alkmaar komen. Dat zou fantastisch zijn", zei Slot. "Wat we direct merken, is de grote gastvrijheid van ADO en de enorme werkzaamheden die de mensen uit de AZ-organisatie al hebben uitgevoerd. Bijzonder dat dit stadion in zo'n korte tijd een AZ-look heeft gekregen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen