VVV'er Post aan de kant: "Geen kwestie van weken of maanden"

VVV'er Post aan de kant: "Geen kwestie van weken of maanden"

14 augustus 2019 – Danny Post had zich een andere start van het seizoen voorgesteld. Door een hamstringblessure kwam hij de eerste twee competitiewedstrijden van VVV-Venlo niet in actie. Ook voor het aanstaande treffen met Ajax geldt de dertigjarige middenvelder als twijfelgeval."Het wordt geen kwestie van weken of maanden, maar hoe lang het precies gaat duren, is niet te zeggen", vertelt de geboren Amsterdammer aan De Limburger. "Ik doe er alles aan om fit te worden, maar ik moet het van dag tot dag bekijken. Ieder lichaam herstelt anders van zo'n blessure."

Vanaf de zijkant zag Post VVV het seizoen beginnen met een zege op RKC Waalwijk (3-1), maar volgde vrijdag de nederlaag bij Sparta (4-1). "Je voelt je wel wat schuldig. Je wilt je ploeg op het veld helpen, maar je lichaam laat je in de steek. Dat geeft een machteloos gevoel."

VVV en Ajax trappen zaterdag om 18.30 uur af. Dat duel was juist eerder deze maand naar 20.45 uur verzet, maar Ajax wilde eerder spelen vanwege het Europese duel met APOEL Nicosia.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 22 oktober 2019

  2. maandag 21 oktober 2019