Lozano heeft laatste duel voor PSV mogelijk gespeeld

Lozano heeft laatste duel voor PSV mogelijk gespeeld

14 augustus 2019 – Mogelijk heeft Hirving Lozano zijn laatste wedstrijd voor PSV gespeeld. De Mexicaan geldt als een twijfelgeval voor het Europese duel met Haugesund. Omdat op de achtergrond de transfer naar Napoli speelt, is het onwaarschijnlijk dat Mark van Bommel risico neemt met Lozano.Chucky raakte zondag in de competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag licht geblesseerd aan zijn voet. "Lozano heeft gisteren niet met de groep meegetraind", citeert het officiële kanaal van PSV trainer Mark van Bommel. "We moeten even kijken of hij inzetbaar is, we spelen natuurlijk pas morgenavond."

Het Eindhovens Dagblad schreef vandaag (woensdag) dat Napoli minstens 42 miljoen euro gaat betalen voor Lozano. Daarmee wordt hij de duurste PSV'er ooit. Die eer is nu nog toebedeeld aan Memphis Depay. Vanwege afspraken met Lozano's oude club Pachuca moet PSV naar schatting wel 8 á 9 miljoen afstaan.

Pereiro
PSV beschikt voorlopig niet over Gastón Pereiro. De Uruguayaan kampt met een gebroken sleutelbeen. "Gastón ligt er een tijd uit. Ik kan niet precies zeggen hoe lang dat is. We hebben genoeg kwaliteit in onze selectie om zijn afwezigheid op te vangen", aldus Van Bommel aan de vooravond van de return met Haugesund, waarvoor Daniel Schwaab nog niet speelgerechtigd is.

Lees ook: 'PSV heeft bovengemiddelde belangstelling voor Doan'

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 17 februari 2020

  2. zondag 16 februari 2020