Officieel: Bruns vertrekt op huurbasis naar PEC Zwolle

Officieel: Bruns vertrekt op huurbasis naar PEC Zwolle

14 augustus 2019 – Thomas Bruns beproeft dit seizoen zijn geluk bij PEC Zwolle. De 27-jarige middenvelder komt op huurbasis over van Vitesse, waar hij overbodig was. Zijn keuze voor PEC Zwolle betekent een hereniging met John Stegeman, met wie hij samenwerkte in zijn periode bij Heracles Almelo. Toevallig: aanstande vrijdag staan Vitesse en PEC Zwolle tegenover elkaar. 



"Met trainer John Stegeman heb ik sinds mijn vertrek uit Almelo altijd contact gehouden. Dus ook toen hij de overstap maakte naar PEC Zwolle hebben we met elkaar gesproken", zegt Bruns op het clubkanaal van PEC. "Het voelt goed om weer met hem de samenwerking aan te gaan. Ik wil bij PEC Zwolle het plezier weer terug vinden in het voetbal. Dit seizoen wil ik belangrijk zijn voor het team en een bijdrage leveren aan de weg naar boven die we gaan inslaan."

Bruns had onder Leonid Slutsky weinig perspectief en koos hij afgelopen winter al voor een tijdelijke overstap naar FC Groningen. Daar maakte Bruns een goede indruk op PEC Zwolle. "Thomas volgen wij natuurlijk al geruime tijd. Hij heeft in het verleden laten zien een echte teamplayer te zijn. Bij Vitesse kwam hij te weinig aan spelen toe, maar vorig seizoen bij FC Groningen bloeide hij weer op. De Thomas Bruns zoals we hem daar hebben zien spelen, is voor onze club zeker een aanwinst", aldus technisch manager Mike Willems.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 21 oktober 2019

  2. zondag 20 oktober 2019