Gisteren gemist: Ajax klopt PAOK, PSV geïnteresseerd in Doan

14 augustus 2019, 00:30   Bijgewerkt: 13 augustus 2019, 23:59

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 13 augustus.

Overmars rekent er serieus op dat Van de Beek Ajax trouw blijft

Marc Overmars rekent erop dat Donny van de Beek bij Ajax blijft. De directeur voetbalzaken verwacht spoedig duidelijkheid over de toekomst van de middenvelder. "Ik heb goede hoop dat het positief zal aflopen", klinkt het hoopvol.

Ajax na zwaarbevochten zege in play-offs Champions League

Ajax heeft ten koste van PAOK Saloniki de laatste voorronde van de Champions League bereikt. De Amsterdammers hadden het in eigen huis lang niet altijd even gemakkelijk, maar mede door twee benutte penalty's van Dusan Tadic boekte het elftal van Erik ten Hag een overwinning die wel degelijk terecht was: 3-2. Nicolás Tagliafico maakte het andere Amsterdamse doelpunt.

'PSV heeft bovengemiddelde belangstelling voor Doan'

Voor meer creativiteit op het middenveld heeft PSV het oog laten vallen op Ritsu Doan. Volgens Voetbal International is de belangstelling voor de Japanner bovengemiddeld. FC Groningen is bij een goed bod bereid om mee te werken.

Vormer en Vilhena zijn goud waard, FC Basel vliegt eruit

Ruud Vormer en Tonny Vilhena hebben hun clubs op weg geholpen naar de laatste voorronde van de Champions League. Vormer maakte een enorm belangrijke gelijkmaker voor Club Brugge tegen Dinamo Kiev en Vilhena bracht Krasnodar op het spoor van de wederopstanding tegen FC Porto. Ook was er slecht nieuws voor het Nederlandse voetbal: het Oostenrijkse LASK Linz schakelde FC Basel uit.

Manchester City: geen transferverbod, slechts een geldboete

Manchester City ontsnapt aan een transferverbod. Volgens de tuchtcommissie van de FIFA overtrad de Engelse kampioen inderdaad de regels in betrekking tot jeugdspelers, maar is een geldboete afdoende. In het communiqué van de werelvoetbalbond staat dat City reeds zijn verantwoordelijkheid heeft genomen

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen