Overmars rekent er serieus op dat Van de Beek Ajax trouw blijft

Overmars rekent er serieus op dat Van de Beek Ajax trouw blijft

13 augustus 2019 – Marc Overmars rekent erop dat Donny van de Beek bij Ajax blijft. De directeur voetbalzaken verwacht spoedig duidelijkheid over de toekomst van de middenvelder. "Ik heb goede hoop dat het positief zal aflopen", klinkt het hoopvol. Op de vraag of Overmars denkt dat Van de Beek blijft, reageert hij duidelijk: "Daar ga ik wel vanuit ja." Overmars bevestigt dat clubs - zonder er een te noemen - concreet zijn voor de speler. "Absoluut. Je maakt ook afspraken, voor een bepaalde datum wil je duidelijkheid", zegt hij tegen Ziggo Sport. "Dat datum doet er niet toe, die weten wij wiel. Die staat."

Van de Beek is deze transferperiode vooral in verband gebracht met Real Madrid. Recente berichten luiden dat de transfer voorlopig zou zijn uitgesteld. Dat betekent uitstekend nieuws voor Ajax. "Dan denk ik dat wij de zaakjes goed op orde hebben en ook niet meer op zoek zijn naar andere spelers."

Veltman
Tevens voert Overmars gesprekken met Joël Veltman. De verdediger stond open voor een vertrek, maar hij is nu in overleg om zijn aflopende contract te verlengen. "Natuurlijk had hij graag een transfer gemaakt, maar we moeten onszelf niet in de voet schieten. We hebben hem nodig. We doen er alles aan om dit op een goede manier te doen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 21 november 2019

  2. woensdag 20 november 2019