Sparta beloont eerste doelman Coremans met nieuw contract

13 augustus 2019, 16:09

Na het veroveren van zijn plek onder de lat bij Sparta heeft Tim Coremans nu een nieuw contract bemachtigd. Zijn aflopende verbintenis is met een jaar verlengd, meldt de Rotterdamse club via de officiële kanalen. "Tim heeft in de afgelopen maanden veel indruk gemaakt", reageert technisch directeur Henk van Stee.

Coremans werd aan het einde van vorig seizoen eerste doelman van Sparta. Hij profiteerde van de blessure van Roy Kortsmit. Voor dit seizoen won Coremans de concurrentiestrijd van aanwinst Ariel Harusch. "Hij heeft in deze periode veel vertrouwen verdiend; met enkele goede optredens in de play-offs heeft hij bijgedragen aan onze promotie en dit niveau heeft hij meegenomen naar dit seizoen", aldus Van Stee. "Hierop zijn we met elkaar in gesprek gegaan over de toekomst en zowel Tim als Sparta gaven hier aan graag langer met elkaar door te gaan."

De 28-jarige sluitpost kwam zelf vorig seizoen transfervrij over van ADO Den Haag. Voorheen stond de Bredanaar ook onder contract NAC en Cambuur, maar voor die clubs kwam hij niet in actie.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen