KNVB verplaatst wedstrijden bij Europees succes PSV

13 augustus 2019, 14:23

Plaatst PSV zich voor de play-offs van de Europa League, dan verplaatst de KNVB twee wedstrijden van de Eindhovenaren. Het thuisduel met FC Groningen zal van zaterdag 24 augustus om 19.45 uur naar woensdag 25 september om 18.30 uur worden verzet. Het uitduel met RKC Waalwijk wordt op zondag 1 september om 20.00 uur in plaats van zaterdag 31 augustus om 19.45 uur gespeeld.

Dat meldt de Eindhovense club dinsdagmiddag via de officiële kanalen. De KNVB bevestigt dat het van PSV een verzoek heeft gekregen om de wedstrijden te verplaatsen. 'De afspraak met alle Eredivisie CV-clubs is dat dergelijke verzoeken gericht op Europees voetbal door de KNVB worden ingewilligd, mits er verder geen bezwaren zijn van lokale autoriteiten. Dat is niet aan de orde dus bij Europees succes zal PSV - FC Groningen worden verplaatst', aldus de bond.

'Het doel van de gemaakte afspraken is om het Nederlandse voetbal vooruit te helpen door de Nederlandse clubs zich optimaal te laten voorbereiden op de internationale toernooien', gaat de KNVB verder. Om de volgende voorronde van de Europa League te bereiken, moet PSV donderdag zien af te rekenen met FK Haugesund. Het uitduel eindigde in een 0-1 overwinning voor de ploeg van trainer Mark van Bommel. In de eventueel volgende ronde is Austria Wien (Oostenrijk) of Apollon Limasol (Cyprus) de tegenstander.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen