Hoever opgenomen in Super Cup-selectie van Liverpool

13 augustus 2019, 11:44

Ki-Jana Hoever (17) is opgenomen in de 23-koppige selectie van Liverpool voor de strijd om de Europese Super Cup tegen Chelsea. Met Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum kent de selectie van The Reds nog twee andere Nederlandse spelers. De van PEC Zwolle overgekomen Sepp van den Berg gaat niet mee naar Istanboel.

In Turkije hoopt Liverpool de eerste prijs van het nieuwe seizoen te winnen. De Champions League-winnaar neemt het in het stadion van Besiktas op tegen Chelsea, dat vlak voor de zomerstop de Europa League won. Onlangs greep Liverpool naast een prijs door in de strijd om de Community Shield na penalty's te verliezen van Manchester City.

Dejan Lovren (ziek) en Alisson Becker behoren niet tot de selectie van Liverpool. De Braziliaanse doelman kampt met een blessure. Simon Mignolet vertrok onlangs naar Club Brugge, waardoor Adrián in Istanboel onder de lat zal staan. Omdat de derde keeper Caoimhin Kelleher ook geblesseerd is, zal de 35-jarige Andy Lonergan als reservedoelman op de bank zitten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen