PAOK-coach: "We zullen beter zijn dan tijdens het heenduel"

13 augustus 2019, 08:52

PAOK Saloniki-trainer Abel Ferreira ziet het returnduel met Ajax in de derde voorronde van de Champions League met vertrouwen tegemoet. De heenwedstrijd in Griekenland eindigde in 2-2, waardoor het team van trainer Erik ten Hag op papier de favoriet zijn voor het bereiken van de play-offs. Ferreira ziet echter voldoende kansen voor zijn ploeg.

"Ik denk dat we beter zullen zijn dan tijdens het heenduel. Mijn spelers hebben al geschiedenis geschreven, maar zijn hongerig en willen meer", wordt Ferreira maandag tijdens de persconferentie geciteerd door NUsport. "Het uitschakelen van Ajax is daarin een eerste stap. We zullen zeker enkele verrassingen voorbereiden. We zullen moed, intelligentie en goed voetbal moeten laten zien."

Het heenduel in Thessaloniki eindigde vorige week in 2-2 nadat PAOK in de tweede helft een 2-1 voorsprong weggaf. "We hebben ons ten doel gesteld om de play-offs te bereiken, al voordat bekend werd dat we Ajax zouden treffen. We gaan daarvoor vechten met alles wat we in ons hebben", waarschuwt Ferreira Ajax.

Lees ook: Biseswar hoopvol tegen Ajax: "Heb er een heel sterk gevoel bij"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen