'PSV gaat zich na verkoop van Lozano roeren op de markt'

13 augustus 2019, 08:14   Bijgewerkt: 13 augustus 2019, 10:01

PSV zet vol in op het behoud van Steven Bergwijn, maar raakt naar verwachting Hirving Lozano wel snel kwijt aan Napoli. De Eindhovenaren gaan de Mexicaanse aanvaller voor een bedrag van meer dan veertig miljoen euro verkopen aan de Italiaanse grootmacht. Wordt de transfer in orde gemaakt, dan gaat PSV zich volgens De Telegraaf roeren op de transfermarkt.

Het dagblad schrijft dat het lijstje met eventuele vervangers van Lozano klaarligt. Een complicatie is dat verscheidene opties met het naderen van de transferdeadline al onderdak hebben gevonden. Steven Berghuis heeft zijn contract bij Feyenoord verlengd en Calvin Stengs lijkt een te dure optie, waardoor de kans groot is dat PSV voor een vervanger van Lozano op zoek gaat in het buitenland.

Het lijkt een kwestie van tijd alvorens de Lozano-transfer wordt afgerond. De Italianen zullen naar verwachting een transfersom van boven de veertig miljoen euro neertellen voor de Mexicaans international. Daarvan moet PSV echter wel een deel afstaan aan Lozano, zijn zaakwaarnemer Mino Raiola en de oude club van de aanvaller: Pachucha. Desalniettemin zal PSV onder de streep alsnog een bedrag van tussen de dertig en veertig miljoen euro opstrijken.

Lees ookPSV hoopt Bergwijn met 'vorstelijke aanbieding' langer te binden

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen