PSV hoopt Bergwijn met 'vorstelijke aanbieding' langer te binden

13 augustus 2019, 08:13

Met een 'vorstelijke aanbieding' probeert PSV aanvaller Steven Bergwijn langer te behouden. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. De Eindhovenaren willen na Hirving Lozano, die op weg is naar het Italiaanse Napoli, niet nog een belangrijke schakel kwijtraken. Het huidige contract van Bergwijn loopt af in de zomer van 2022.

Het is vooralsnog onduidelijk waar de toekomst van Bergwijn ligt. De 21-jarige buitenspeler geniet interesse van veel buitenlandse clubs, waaronder Sevilla. Die club nam eerder in de transferzomer voormalig PSV-captain Luuk de Jong voor een bedrag van 15 miljoen euro over. Spaanse media meldden maandag dat de Zuid-Spaanse club is afgehaakt in de strijd om Bergwijn.

De komende weken zal een beslissing vallen over de toekomst van Bergwijn. De transfermarkt sluit immers binnenkort, op 2 september. Kiest de aanvaller voor een langer verblijf in Eindhoven, dan gaat hij zijn derde seizoen als vaste basisspeler van PSV in. Afgelopen jaargang kende hij met veertien goals en twaalf assists zijn beste seizoen tot dusver.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen