Gisteren gemist: Sneijder stopt, El Khayati vertrekt bij ADO

Gisteren gemist: Sneijder stopt, El Khayati vertrekt bij ADO

13 augustus 2019 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 12 augustus.Sneijder vindt het mooi geweest en stopt op 35-jarige leeftijd
De voetbalcarrière van Wesley Sneijder is officieel ten einde gekomen. De 35-jarige middenvelder beschikte over een in de zomer aflopend contract bij Al-Gharafa en vindt het wel mooi geweest. De recordinternational van Oranje heeft er geen trek in om nog te zoeken naar een nieuwe club en heeft een punt achter zijn loopbaan gezet. Het nieuws komt niet uit de lucht vallen, aangezien hij al maanden geen wedstrijd meer heeft gespeeld.

Feyenoord neemt toch eigen supporters mee naar Tbilisi
Het is Feyenoord gelukt om de eigen fans mee te mogen nemen naar de Europa League-wedstrijd tegen Dinamo Tbilisi van aanstaande donderdag. De 140 fans die al een kaartje hadden gekocht voor de uitwedstrijd, mogen alsnog afreizen nadat eerder bekend werd dat het stadion donderdag leeg moet blijven.

'PSV en Napoli naderen akkoord over transfer Lozano'
Het heeft er alle schijn van dat Hirving Lozano spoedig gepresenteerd gaat worden bij Napoli. De 24-jarige aanvaller staat op het punt om de overstap te maken, zo meldt onder meer De Telegraaf maandag. PSV en Napoli voeren momenteel onderhandelingen over de transfer.

Stam positief over herstel Jørgensen: "Het gaat goed met hem"
De nood is hoog in de aanval van Feyenoord. Eerste spits Nicolai Jørgensen kampt al lange tijd met blessureleed en ook Dylan Vente is niet fit. Daardoor speelt Steven Berghuis in de spits, maar Jaap Stam hoopt snel weer een beroep te kunnen doen op Jørgensen. Hij is positief over diens herstel.

'ADO bereikt eindelijk akkoord met Qatar over transfer El Khayati'
Abdenasser El Khayati kan zich bijna speler van Qatar SC noemen. De aanvallende middenvelder zinspeelt al tijden op een overstap naar de club uit het Midden-Oosten, maar weet dat ADO Den Haag tot dusver voet bij stuk hield. Daar komt nu verandering in: volgens Voetbal International hebben beide clubs een akkoord bereikt.

Weghorst met schrik vrij in beker, ook Bayern München door
VfL Wolfsburg heeft maandag met pijn en moeite de tweede ronde van de DfB Pokal bereikt. De club van Wout Weghorst had maandag de grootst mogelijke moeite met FC Hallescher, dat uitkomt op het derde niveau. Pas na verlenging werd er met 3-5 gewonnen.

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 21 november 2019

  2. woensdag 20 november 2019