Zaakwaarnemer Sneijder: "Voor ons een complete verrassing"

12 augustus 2019, 20:38   Bijgewerkt: 12 augustus 2019, 22:13

Voor het management van Wesley Sneijder kwam het maandag als een verrassing dat de middenvelder per direct een punt achter zijn loopbaan zet. Dat zegt zaakwaarnemer Guido Albers tegen FOX Sports.

De agent reageert op het nieuws dat Sneijder op 35-jarige leeftijd stopt als profspeler. "Het was voor ons ook een complete verrassing dat hij het al zo snel naar buiten wil brengen. We hebben een afspraak staan voor aanstaande donderdag waarin we alles zouden doornemen wat nog op zijn pad ligt en kan komen. Vandaar zouden we een beslissing nemen hoe we dat naar buiten zouden brengen", zegt hij.

De afspraak van donderdag blijft dus staan, zegt Albers. "Er ligt nog een parket aan clubs die eventueel wat met hem willen doen. Dat wil ik nog wel aan hem voorleggen en dat gaan we donderdag bespreken. Daarna mag hij er van mij een heel grote klap op geven." Hij verwacht echter niet dat Sneijder zijn besluit bijdraait. "Deze kwam als een verrassing binnen, maar deze woorden zijn klip en klaar. Je merkt wel dat het klaar is. Normaal gesproken overleg je dat met elkaar, maar ik denk dat hij dat in alle enthousiasme in Utrecht zo naar buiten heeft gebracht."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen