'PSV en Napoli naderen akkoord over transfer Lozano'

'PSV en Napoli naderen akkoord over transfer Lozano'

12 augustus 2019 – Het heeft er alle schijn van dat Hirving Lozano spoedig gepresenteerd gaat worden bij Napoli. De 24-jarige aanvaller staat op het punt om de overstap te maken, zo meldt onder meer De Telegraaf maandag. PSV en Napoli voeren momenteel onderhandelingen over de transfer.Het gaat naar verluidt over een transfersom van rond de veertig miljoen euro. De verwachting is dat de deal binnen 24 uur zijn beslag zal krijgen. PSV kan niet de volledige transfersom op de rekening verwachten, omdat ook zijn oude club Pachuca en het management van Lozano mee profiteren. Dat wist PSV overigens al bij het binnenhalen van de Mexicaan ruim twee jaar geleden.

Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Lozano, was zondag in Napels om tot een akkoord met de club over de voorwaarden van Lozano te komen. PSV voert momenteel de onderhandelingen met Napoli over de deal. Volgens De Telegraaf wil Napoli ver gaan om de PSV-aanvaller aan te trekken. De aanvaller stond zondag nog in de basis tegen ADO Den Haag.

Lozano speelde twee volledige seizoenen bij PSV en was daarin zeer succesvol. Hij was in 59 duels goed voor 34 goals en 16 assists.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 21 oktober 2019

  2. zondag 20 oktober 2019