Vanaken over Ajax-interesse: "Heb er niet veel van opgevangen"

12 augustus 2019, 15:55

Mocht Donny van de Beek in de slotfase van de transferperiode toch nog vertrekken bij Ajax, dan weerleggen de Amsterdammers de interesse mogelijk naar Hans Vanaken. De Belg is een sterkhouder op het middenveld van Club Brugge en tekende vorige week een nieuw contract. Onder de indruk van de vermeende Ajax-belangstelling is hij niet.

Vanaken tekende vorige week een nieuw contract, dat loopt tot 2024. Dat bemoeilijkt een eventuele overstap naar Amsterdam. "De interesse van Ajax, dat verhaal stond in de kranten. Zelf heb ik er niet veel van opgevangen. Tussen Club en mij gaat het goed. Er is wederzijds respect. Het is een plezier om hier te voetballen", zegt de middenvelder tegen Sporza.

De 26-jarige Belg is blij met zijn nieuwe contract bij Club en hij sluit zelfs niet uit dat hij zijn carrière bij Brugge afsluit. "Dat is nog heel lang. Het zou heel mooi zijn als dat kan. Toen ik hier vijf jaar geleden tekende, heb ik gezegd dat ik een heel mooie carrière zou hebben als ik hier tien jaar kon blijven voetballen. Dus, waarom niet?" Met Club Brugge staat hij na drie speelronden bovenaan in België. Bovendien wil het dinsdag kwalificatie voor de laatste voorronde van de Champions League bewerkstelligen. Met een 1-0 thuisoverwinning op Dinamo Kiev is het team afgereisd naar Oekraïne.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen