Spoorboekje: Ajax speelt return tegen PAOK Saloniki

Spoorboekje: Ajax speelt return tegen PAOK Saloniki

13 augustus 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 13 augustus.
Wedstrijden

Gornik Leczna - FC Twente (v) (18.30 uur)
De FC Twente Vrouwen begonnen vorige week met een gelijkspel tegen Besiktas (2-2) in de voorronde van de Champions League en wacht nu een forse uitdaging: Gornik Leczna boekte in het miljardenbal een 13-0 (!) overwinning. In die wetenschap en met het vorige duel in het achterhoofd is het nu al cruciaal voor de dames om - het liefst met een groot verschil - te winnen. Anders zit het CL-avontuur er alweer snel op.

Ajax - PAOK Saloniki (20.30 uur)
Met een 2-2 gelijkspel moeten de Amsterdammers in eigen huis het karwei afmaken tegen PAOK Saloniki. Het mislopen van Champions League-voetbal zal in alle opzichten rampzalig zijn: sportief, financieel en voor de Nederlandse coëfficiënten. De druk op het team van Erik ten Hag is dus zeker aanwezig, al zal een ieder die het heenduel heeft gezien erkennen dat een overwinning mogelijk moet zijn. 

Dundalk - Slovan Bratislava (21.00 uur)
Het is voor Ajax niet te hopen dat duel relevant is voor de Amsterdammers, maar mochten ze worden uitgeschakeld door PAOK, treffen ze de winnaar van dit onderonsje in de voorronde van de Europa League. Dávid Holman maakte in het vorige duel vlak voor tijd het enige doelpunt namens de thuisploeg, dus moet Dundalk aan de bak. Hoe verloopt de return in Ierland?

Voetbal op tv

20.30 uur: Ajax - PAOK Saloniki, Ziggo Sport, live verslag van het duel van de voorronde van de CL

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 21 november 2019

  2. woensdag 20 november 2019