Van den Berg en Bossaerts krijgen transfervrije status van NEC

12 augustus 2019, 11:59

NEC gaat afscheid nemen van Joey van den Berg en Mathias Bossaerts. Het duo heeft een transfervrije status gekregen van de Eerste Divisie-club en mag per direct vertrekken. Tot die tijd wordt het duo verbannen naar het beloftenteam van de Nijmegenaren. 

Dat maakt NEC bekend op de clubsite. "In de gesprekken die wij als staf en clubleiding vorige week hebben gevoerd met Mathias en Joey hebben wij onvoldoende basis kunnen vinden voor een verdere gezamenlijke toekomst bij NEC", licht algemeen directeur Wilco van Schaik toe. "We hebben beide spelers diverse opties voorgelegd, maar uiteindelijk toch zelf als club dit weekend de beslissing genomen dat het voor beide partijen beter is om op korte termijn uit elkaar te gaan."

Voor NEC is het te hopen dat het van Van den Berg af kan komen, want de middenvelder verdient een zeer vorstelijk salaris voor Eerste Divisie-begrippen. Eerder zei hij nog revanche te willen nemen op zijn eerste mislukte seizoen in Nijmegen, dat komt er dus niet van. In het eerste duel van het seizoen bleef hij negentig minuten op de bank. Mathias Bossaerts was vorig seizoen een redelijk vaste waarde, maar mag inmiddels ook verkassen. 

Lees ook: Van den Berg wil zich revancheren op mislukt seizoen bij NEC

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen