Van de Beek denkt spoedig duidelijkheid te krijgen

12 augustus 2019, 07:55

Donny van de Beek rekent spoedig op duidelijkheid over zijn toekomst. Real Madrid heeft belangstelling, maar de vraag is of de Madrilenen deze transferwindow nog doorpakken. Uiteraard hoopt Ajax dat Van de Beek nog een jaar blijft.

"Ik ga niet ontkennen dat je daar aan denkt. Het liefst heb je zo snel mogelijk duidelijkheid. Het liefst wil ik het morgen al weten. Ik kan niet zeggen dat dat gaat gebeuren", zegt de Ajacied in De Telegraaf. "Maar ik ga er wel van uit dat er snel duidelijkheid gaat komen." Ondertussen speelt Van de Beek onverstoorbaar zijn wedstrijden voor Ajax. Ook tegen FC Emmen liet hij zaterdag zien waarom hij zo gewild is. "Ik laat me niet in de war brengen. Het moet niet ten koste gaan van mijn spel", aldus de speler.

Dat Ajax hem graag behoudt is wel duidelijk. Het publiek in de Johan Cruijff ArenA zong 'Donny nog een jaar' en ook Erik ten Hag spreekt duidelijke woorden. "We hopen dat hij zeker nog een jaar blijft. Hij is een belangrijke spil in onze speelwijze. Op ons middenveld brengt hij dynamiek buiten het spelinzicht dat hij heeft en het vermogen om voor de goal van de tegenstander te komen. Daarmee speelt hij een heel belangrijke rol."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen