Van den Brom tevreden: "Jammer dat het 'maar' 3-1 is geworden"

11 augustus 2019, 20:03

John van den Brom was zeer tevreden met de overwinning die FC Utrecht zondagmiddag boekte op PEC Zwolle. Ondanks een 0-1 achterstand in de pauze werd er met 3-1 gewonnen van de ploeg van John Stegeman en volgens Van den Brom was dat volledig terecht. "Het is jammer dat het maar 3-1 is geworden", duidde hij de krachtsverschillen.

Tegenover FOX Sports ging hij in op de overwinning. "We hebben dikverdiend gewonnen. Een goede wedstrijd, we hebben heel veel kansen gecreëerd", zei Van den Brom over de helft. "Tegen de verhoudingen in staan we achter in de pauze. In de rust hebben we het gehad over de loopacties in het strafschopgebied. Die waren niet top en bij de eerste aanval na de pauze gaat het wel goed. Lekker dat je eruit scoort, want daar heb je het dan twee minuten eerder over gehad."

En dus staat FC Utrecht met zes uit twee bovenaan de Eredivisie, samen met AZ. "Het spel dat we nu spelen, past bij ons. Veel druk naar voren, met een relatief hoge lijn achterin. Dan heb je betrouwbare verdedigers nodig, dat hebben we goed gedaan. Er is een goede samenwerking, het kan altijd beter, maar we zijn goed op weg", aldus de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen