Van Bommel vervangt geblesseerde Pereiro door Lozano

11 augustus 2019, 19:33

Mark van Bommel heeft voor Hirving Lozano weer een basisplaats ingeruimd bij PSV. De aanvaller werd de laatste duels op de bank gehouden door de coach, maar door de blessure van Gastón Pereiro - die enkele maanden out is - krijgt de Mexicaan tegen ADO Den Haag weer een kans. Steven Bergwijn begint daardoor op tien, terwijl de opstelling verder ongewijzigd is ten opzichte van het midweekse duel.

Pereiro moet men in Eindhoven de komenden maanden missen met een vervelende schouderblessure: een breuk in zijn sleutelbeen. Hij is inmiddels geopereerd aan zijn kwetsuur. "Wel is duidelijk dat ik voorlopig enkele maanden niet kan voetballen en dat is een flinke tegenvaller", aldus de balende Uruguayaan op de clubsite.

Lees ook: Pereiro breekt sleutelbeen en ligt er weken uit bij PSV

Wat verder opvalt aan de selectie van Van Bommel, is dat er geen 23 spelers zijn geselecteerd. De coach heeft minder spelers opgenomen in zijn groep dan zou mogen: onder andere Derrick Luckassen, Trent Sainsbury en Bart Ramselaar zijn er niet bij, het trio mag vertrekken - mede door de komst van Daniel Schwaab. "Ze mogen inderdaad vertrekken", aldus de coach tegenover FOX Sports. Ook Toni Lato zit nog altijd niet bij de groep: hij is duidelijk nog niet fit. Michal Sadilek begint daarom wederom als linksback. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen