'PEC Zwolle gaat overbodige Bruns huren van Vitesse'

11 augustus 2019, 19:07

PEC Zwolle gaat zich voor komend seizoen vermoedelijk versterken met Thomas Bruns. De middenvelder wordt voor een jaar gehuurd van Vitesse, waar hij momenteel totaal overbodig is. Hij wordt in Overijssel herenigd met John Stegeman, onder wie hij eerder bij Heracles Almelo speelde.

Dat schrijft De Stentor althans. Bruns vertrok vanuit Heracles Almelo transfervrij naar Vitesse, maar werd daar nooit echt een vaste waarde. Vorig seizoen werd hij in de winterstop al verhuurd aan FC Groningen, terwijl hij dit seizoen tot dusver op de tribune bleef bij de Arnhemmers en nog geen deel uitmaakte van de eerste selectie. Bruns zat bij het duel tussen FC Utrecht en PEC Zwolle zelfs al op de tribune. 

De komst van de middenvelder is enigszins opvallend, aangezien PEC Zwolle een hoop middenvelders heeft in de selectie. Gustavo Hamer wordt al als rechtsback gebruikt, terwijl Rick Dekker centraal achterin staat en Ilias Bel Hassani in de voorhoede staat opgesteld. Clint Leemans bleef tegen FC Utrecht bovendien op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen