'PSV maakt rentree van Schwaab spoedig officieel'

11 augustus 2019, 17:54   Bijgewerkt: 11 augustus 2019, 18:06

Daniel Schwaab keert spoedig terug in het Philips Stadion. De verdediger vertrok deze zomer om dichter bij zijn familie te gaan wonen in Duitsland, maar vond geen nieuwe club en keert daarom terug in Eindhoven. Voor de betrouwbare, degelijke Duitsers, was tot dusver amper een alternatief gevonden. Hij is zelfs al aanwezig bij het duel van PSV tegen ADO Den Haag als toeschouwer. 

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad althans. Het nieuwe contract van Schwaab, die gaat beginnen aan zijn vierde seizoen in de Lichtstad, is volgens de krant ook slecht nieuws voor Trent Sainsbury en Derrick Luckassen. Laatstgenoemde kreeg min of meer eerder al te horen dat hij overbodig geworden was nadat hij niet in de Europese wedstrijdselectie zat, ook voor Sainsbury wordt het perspectief minder. Hij trainde zondagochtend al bij het beloftenteam.

Met Nick Viergever en Timo Baugartl heeft Mark van Bommel in principe twee goede centrale verdedigers, maar toen de club de Champions League-voorronde verloor van FC Basel stond Luckassen nog in de ploeg. Schwaab werkte deze zomer individueel aan zijn conditie en deed ook mee bij SC Freiburg, waardoor zijn conditie alleraardigst zal zijn.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen