Liverpool wil keepersprobleem oplossen met 35-jarige routinier

11 augustus 2019, 12:50

Allison Becker raakte in de eerste competitiewedstrijd van Liverpool geblesseerd en dus zit de Champions League-winnaar met een probleem onder de lat. Om de tijdelijke absentie van Allison op te vangen overweegt Jürgen Klopp de 35-jarige Andy Lonergan naar Anfield te halen.

De Belg Simon Mignolet vertrok deze transferperiode naar Club Brugge en in zijn plaats werd de Spanjaard Adrian transfervrij overgenomen als back-up voor Allison. Hij moest vrijdagavond al meteen zijn debuut maken toen de onbetwiste nummer één met een blessure moest inrukken. Allison ligt er naar verwachting vier weken uit met een kuitblessure en dus moet er opnieuw een keeper worden aangetrokken.

Lees ook: Liverpool zonder geblesseerde Alisson in Europese Supercup

Geen onbekende

Liverpool is volgens de BBC nu dus uitgekomen bij Lonergan. De routinier speelde eerder voor onder meer Preston, Leeds United, Fulham, Wolverhampton Wanderers en Middlesbrough. Hij is transfervrij en daarom kan Liverpool hem binnenhalen, ondanks dat de Engelse transfermarkt al is gesloten. Lonergan is geen onbekende van Liverpool, want hij trainde eerder deze voorbereiding al korte tijd mee, omdat Allison toen nog op vakantie was na zijn deelname aan de Copa America.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen