Fortuna nog niet klaar op transfermarkt: "We zoeken nog ervaring"

Fortuna nog niet klaar op transfermarkt: "We zoeken nog ervaring"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

11 augustus 2019 – Fortuna Sittard zeg deze zomer een karrevracht aan spelers uit Limburg vertrekken en haalde daar inmiddels ook al de nodige aanwinsten voor terug. Toch kijkt de club nog steeds om zich heen en hoopt het tegen het einde van de transferperiode nog meerdere nieuwelingen te kunnen begroeten, zegt technisch manager Sjoerd Ars.

Er liepen vijftien contracten af in Sittard en dus moest Ars aan de bak. Er werden tot dusver al acht nieuwe spelers gehaald. Verdedigers Passlack en Raitanen, middenvelders Carbonell en Ugur en aanvallers Sambou, Donkor, Karjalainen en Dama?can kwamen de selectie van de nieuwe trainer Sjors Ultee versterken. "Er staat nu een aardig elftal", zegt Ars tegen FOX Sports. "Het is nog vrij jong, maar wel talentvol en met kwaliteit."

Elke linie
Ondanks de vele nieuwe namen is Fortuna nog niet klaar met winkelen, zo zegt de technische baas. "Wij willen in ieder linie nog een versterking. We willen eigenlijk nog een centrale verdediger, een verdedigende middenvelder en iets voorin. We hebben dit jaar jongens met een goede mentaliteit en karakter, maar we zoeken nog wat ervaring. Al is het lastig met het budget waarmee wij werken. Je vist ook vaak in dezelfde vijver."

gerelateerd