'Geen Ribéry voor PSV: Franse aanvaller financieel niet haalbaar'

11 augustus 2019, 08:33

De kans dat Franck Ribéry komend seizoen in de Eredivisie te bewonderen is, lijkt zeer klein. Eerder deze week doken verhalen op dat PSV interesse zou hebben in de Franse routinier om de selectie van een stukje ervaring en aanvallende impulsen te voorzien. De overgang naar Eindhoven lijkt er echter niet te komen.

Ribéry vertrok deze zomer na twaalf jaar bij Bayern München en PSV wilde gebruik gaan maken van diens transfervrije status. Trainer Mark van Bommel speelde eerder in Duitsland samen met de Fransman en dus polste hij Ribéry voor een avontuur in Nederland. Hij zou de jonge selectie extra kwaliteit kunnen geven. Ook Arjen Robben zou hier geschikt voor zijn geacht, maar hij besloot na zijn vertrek uit München zijn carrière te beëindigen.

Lees ook: 'PSV laat oog vallen op Ribéry

De Telegraaf schrijft vanochtend dat PSV de komst van Ribéry ook uit het hoofd kan zetten. De 36-jarige aanvaller is dan wel transfervrij, maar heeft dusdanig hoge salariseisen dat hij voor PSV simpelweg niet te betalen is. Ribéry trekt vermoedelijk naar Rusland, waar Lokomotiv Moskou interesse zou hebben om hem over te nemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen