Ajax en Veltman in gesprek, Mazraoui 'probleempje'

10 augustus 2019, 23:19

Joël Veltman had deze zomer een transferwens, maar de 27-jarige verdediger mag Ajax niet verlaten van Erik ten Hag. De oefenmeester liet bovendien weten dat contractverlenging een serieuze mogelijkheid is. "Ajax is in gesprek met Veltman over verlenging van zijn na dit seizoen aflopende contract", aldus Ten Hag na de 5-0 tegen FC Emmen.

"Ik heb hem gezegd, dat hij niet weg mag. Augustus is een belangrijke maand en daarin hebben we Veltman hard nodig", citeert De Telegraaf Ten Hag. De keuzeheer gebruikte Veltman tegen Emmen als centrale verdediger naast Lisandro Martinez. Dat gebeurde naar tevredenheid. "Maar Perr Schuurs naast Martinez heeft het ook goed gedaan", laat Ten Hag weten in gesprek met FOX Sports. "We zijn nog maar net begonnen. Eigenlijk zitten we nog in de voorbereiding, maar moet er wel resultaat gehaald worden."

Mazraoui

Ajax kwam niet helemaal zonder kleerscheuren uit het duel met Emmen. Noussair Mazraoui is een twijfelgeval richting de return met PAOK Saloniki. "Dat is een probleempje. Ik hoop niet dat het een probleem wordt. Mazraoui had last van een bilspier, daarom is hij eruit gehaald."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen