Ziyech: "Op een gegeven moment wil je duidelijkheid voor jezelf"

Ziyech: "Op een gegeven moment wil je duidelijkheid voor jezelf"

10 augustus 2019 – Hakim Ziyech vond het tijd voor duidelijkheid en daarom verlengde hij deze week zijn contract bij Ajax. Hoewel er deze week geschreven werd over Bayern München, had de Marokkaans international iets daarvoor zijn keuze al gemaakt. "Iedereen weet dat ik mij goed voel bij Ajax en de club niet zomaar inruil", reageert Ziyech na de 5-0 overwinning van Ajax op FC Emmen."Op een gegeven moment wil je duidelijkheid voor jezelf. Dat is er nu", laat de spelmaker weten aan FOX Sports. "De knoop doorgehakt wil ik niet zeggen - je weet nooit wat er gebeurt - maar ik denk wel dat ik vorige week wist dat ik hier zou blijven."

Met zijn contractverlenging volgt Ziyech het voorbeeld van Andre Onana, Noussair Mazraoui, Nicolas Tagliafico, Dusan Tadic en David Neres. "We hebben een leuk team en iedereen kan goed met elkaar opschieten, dat maakt het extra leuk. Wat we afgelopen seizoen hebben gepresteerd willen we zeker nog eens proberen."

Het heugelijke nieuws voor Ajax vierde Ziyech zaterdagavond met een doelpunt tegen Emmen, dat geen partij was voor de Amsterdammers. "We hadden het onszelf in de eerste helft makkelijker kunnen maken. Dat deden we niet. We hadden nog wat problemen in de eerset helft. Vooral via de counter konden zij gevaarlijk worden. In de tweede helft kwamen we niet echt in de problemen."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 12 augustus 2020

  2. dinsdag 11 augustus 2020

  3. maandag 10 augustus 2020