Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

El Khayati gemist bij ADO: "Zijn voorzetten waren waanzinnig"

El Khayati gemist bij ADO: "Zijn voorzetten waren waanzinnig"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

10 augustus 2019 – Erik Falkenburg vindt het jammer dat Abdenasser El Khayati niet meer bij ADO Den Haag actief is. De creatieve middenvelder heeft zich, in afwachting van een transfer naar Qatar, al een tijdje niet meer bij de Haagse club gemeld.

"We weten nu ook dat de kans dat hij terugkomt klein is", zegt Falkenburg tegen Omroep West over El Khayati, ondanks dat zijn overstap naar Qatar nog verre van rond is. El Khayati maakte afgelopen seizoen zeventien goals en gaf twaalf assists, de laatste drie op het hoofd van Falkenburg. "Zijn voorzetten waren waanzinnig. We hebben ook andere jongens die voorzetten kunnen geven, maar het is duidelijk dat hij gemist wordt", aldus Falkenburg.

Desondanks is de ADO-selectie niet echt bezig met het mogelijke vertrek van El Khayati. "We zijn wel bezig een nieuw systeem te ontwikkelen, zodat we ook zonder hem wedstrijden kunnen winnen", vertelt Falkenburg. De komst van Bilal Ould-Chikh kan daar wellicht bij helpen. De aanwinst zou een lastig karakter hebben. Falkenburg: "Daar merken we niks van. Hij gedraagt zich gewoon prima in de groep. Hij traint goed en heeft een goed linkerbeen. Hij is lefgozertje aan de bal met een goede dribbel. Mijn eerste indruk van hem is goed."

Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd