Krul: "Waren beetje naïef, maar dat verwachtte ik al wel"

10 augustus 2019, 11:49

Norwich City stond vrijdag in de Premier League-opener tegen Liverpool bij rust al met 4-0 achter, maar een echt pak slaag bleef uit. In de tweede helft kwam het Norwich City van keeper Tim Krul zelfs nog terug tot 4-1, tot opluchting van de Nederlandse sluitpost.

"De reactie was goed", reageerde Krul na afloop voor de camera van Ziggo Sport. "Natuurlijk hebben we in de eerste helft een paar cadeautjes uitgedeeld. We waren een beetje naïef, maar dat verwachtte ik ook wel. We hebben veel jonge jongens, voor wie het de eerste keer in de Premier League en op Anfield was. We leerden echter snel. De coach was ook zeer tevreden, wat gek klinkt als je bij rust met 4-0 achter staat. Maar we speelden ons spel, we speelden alleen tegen Liverpool. Zij hebben topspitsen en die maakten het helaas af."

Krul promoveerde afgelopen seizoen met Norwich City naar de Premier League en is daarmee terug op het hoogste niveau in Engeland. Bij menig Nederlandse voetbalvolger was hij enigszins van de radar verdwenen. "Het gaat goed met mij", aldus Krul. "Ik ben superblij om weer in de Premier League te zijn, met een fantastische club. Ik kan niet wachten om zulke duels te spelen. Het heeft een tijdje geduurd, maar ik heb keihard geknokt om terug te komen op dit podium. Deze zomer heb ik ook een nieuw, driejarig contract getekend en de trainer heeft veel vertrouwen in mij. Dus ik zit hier goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen