Janssen verbaasd: "Met twee handen in de rug geduwd"

10 augustus 2019, 11:10

Roel Janssen is verbaasd dat de 2-1 van Ragnar Ache vrijdagavond in de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en VVV-Venlo werd goedgekeurd. De speler van VVV-Venlo kreeg in de aanval die voorafging aan de treffer namelijk een duw in de rug van assistgever Abdou Harraoui.

"We hebben een VAR en die zal het hebben beoordeeld, dus schijnbaar was het geen duw", was de eerste reactie van Janssen voor de camera van FOX Sports. Daarna kreeg hij de beelden van het moment te zien. "Als ik het zo terugzie, dan duwt hij me met twee handen in de rug, maar schijnbaar is dat dus niet zo."

Janssen heeft weinig begrip voor de beslissing van de VAR om de goal goed te keuren. "Eerlijk gezegd ben ik daar wel verbaasd over, maar het is ook te makkelijk van mezelf, dus dat verwijt ik mezelf zeker", aldus Janssen. "Maar het is wel met twee handen in de rug duwen. Hij zegt zelf ook: het was honderd procent een overtreding, maar daar hebben we niets meer aan. We verliezen mede door dat moment, maar na rust hebben we ook niet meer gevoetbald en liepen we alleen maar achteruit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen