Ajax verlengt contract Ziyech, dikke streep door zomerse transfer

9 augustus 2019, 18:03   Bijgewerkt: 9 augustus 2019, 18:18

Ook Hakim Ziyech heeft zijn contract bij Ajax verlengd. De Marokkaans international tekende tot medio 2022. Zijn oorspronkelijke verbintenis liep een jaar eerder af. Met een nieuw contract mag er een streep door een zomerse transfer.

Na de dubbel in Nederland en de halve finale in de Champions League werd een leegloop voorspeld bij Ajax. Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt waren onhoudbaar en ook voor Donny van de Beek lonkt een transfer, maar blijft een flink aantal spelers Ajax ook trouw. Dat begon al met de contractverlengingen van André Onana en Noussair Mazraoui. Deze zomer zetten Dusan Tadic, Nicolas Tagliafico en David Neres ook hun krabbel onder een nieuw contract.

Ziyech is de volgende in dat rijtje.Deze week kwam naar buiten dat Bayern München zich zou melden voor Ziyech. Ook werd duidelijk dat hij kon verlengen bij Ajax. De spelmaker koos dus voor optie twee. Dat betekent dat hij voor het tweede seizoen op rij afziet van een transfer. Ook een jaar geleden werd er ernstig rekening gehouden met een vertrek van Ziyech.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen