Slot: "Verwacht een andere wedstrijd dan de laatste vier duels"

Slot: "Verwacht een andere wedstrijd dan de laatste vier duels"

9 augustus 2019 – AZ heeft al drie Europese duels in de benen en won in de Eredivisie afgelopen weekend simpel van Fortuna Sittard. Zondag reist het team van Arne Slot af naar promovendus RKC Waalwijk, dat afgelopen weekend verloor van VVV-Venlo. Slot denkt dat het lastig kan worden."Ik verwacht een andere wedstrijd dan de laatste vier die we gespeeld hebben. Dat heeft te maken met de trainer Fred Grim", legt hij uit op de clubwebsite. "Hij staat bekend om het verzorgde en aanvallende voetbal met zijn teams. Dat hebben ze ook laten zien tegen VVV-Venlo. Vanuit balbezit speelden zij een aantal goede kansen bij elkaar. We moeten zien of dit ons beter ligt dan de manier waarop de afgelopen drie tegenstanders ons benaderden."

Slot beschikt over een fitte selectie, die donderdag met 0-0 gelijkspeelde bij FC Mariupol. "Als je kijkt naar de kansen die we hebben gehad, ben ik teleurgesteld dat we niet hebben gewonnen", blikt de trainer terug. "Aan de andere kant hebben we laten zien dat we heel veel kansen kunnen creëren tegen deze tegenstander. Dat geeft veel vertrouwen richting volgende week."

Met blessures kampt AZ dus niet, maar feit is wel dat de duels elkaar in rap tempo opvolgen. "Een aantal jongens is diep gegaan", zegt Slot. "Maar we hebben drie dagen om te herstellen en zondag zal iedereen weer fit zijn."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 22 november 2019

  2. donderdag 21 november 2019