Ultee wil Heracles met Fortuna een nieuwe tik uitdelen

Ultee wil Heracles met Fortuna een nieuwe tik uitdelen

9 augustus 2019 – Fortuna Sittard en Heracles Almelo zijn allebei nog puntloos en nemen het zondag tegen elkaar op. Fortuna-trainer Sjors Ultee vindt dat zijn ploeg niet te zwaar moet tillen aan het verlies in Alkmaar en kijkt dan ook vooral vooruit.Fortuna verloor afgelopen zondag met 4-0 bij AZ, terwijl Heracles thuis met dezelfde cijfers verloor van sc Heerenveen. "Als wij tien keer naar Alkmaar afreizen, verliezen we normaal gesproken acht keer. Heracles verliest thuis van Heerenveen, dat is natuurlijk een ander verhaal", zegt Ultee tegen De Limburger.

Hij verwacht dat Heracles wel een klap heeft gekregen van het verlies tegen Heerenveen. "Dat kan twee kanten op gaan. We kunnen zondag om half drie zeggen dat Heracles enorm gebrand was, of dat ze snel lagen na een nieuwe klap. Aan ons de taak om ervoor te zorgen dat dat laatste het geval is."

De oefenmeester hoopt dat Bassala Sambou speelgerechtigd is. De aanvaller kreeg donderdag zijn Britse paspoort, waarna Fortuna de papieren naar de KNVB heeft gestuurd. Ultee hoopt dat alles op tijd is afgerond. "Dat geeft meer mogelijkheden. Niet voor anderhalf uur, maar je kunt dan wel iemand inbrengen die nog wat kan forceren."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 21 november 2019

  2. woensdag 20 november 2019

  3. dinsdag 19 november 2019