Stam: "Gaan naar Heerenveen om ingezette lijn door te trekken"

9 augustus 2019, 16:48

Feyenoord snakte naar een goed resultaat en had die donderdagavond te pakken in de Europa League-wedstrijd tegen Dinamo Tbilisi (4-0). Het geeft de Rotterdammers een goed gevoel, zeker na de teleurstellende remise tegen Sparta van afgelopen weekend. Trainer Jaap Stam hoopt dat zijn ploeg het ook zondag tegen sc Heerenveen kan laten zien.

"Zo'n resultaat geeft natuurlijk een goed gevoel en dat willen we meenemen naar Heerenveen", blikt Stam vooruit op de clubwebsite. De coach weet dat de Friezen zondag met 0-4 wonnen bij Heracles Almelo. "sc Heerenveen liet daar zien over een gevaarlijke ploeg te beschikken, met veel scorend vermogen. Zij zullen erop gebrand zijn om dit ook voor eigen publiek te laten zien, dus op voorhand is al duidelijk dat we weer vol aan de bak zullen moeten. Maar wij reizen naar Friesland af om de ingezette lijn door te trekken." De aangetrokken Rick Karsdorp en George Johnston zijn zondag speelgerechtigd.

Tapia tevreden

Tegen Dinamo Tbilisi begon Renata Tapia in de basis, terwijl hij van technisch directeur Sjaak Troost in de zomer nog moest vertrekken. Hij is blij met zijn rentree in het team. "Ik was wel wat nerveus over hoe het publiek zou reageren, na alles wat er gezegd en geschreven is. Maar de fans zijn geweldig, ik ben dankbaar", zegt hij tegen RTV Rijnmond.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen