Stegeman: "Lastig om poppetjes op juiste plaats te krijgen"

9 augustus 2019, 14:32

John Stegeman is nog zoekende bij PEC Zwolle. Vorige week werd er op eigen veld met 1-3 verloren van Willem II, waardoor het seizoen teleurstellend begon. De kans is groot dat de trainer zijn ploeg gaat wijzigen tegen FC Utrecht.

Een tegenvaller voor Stegeman is dat Pelle Clement kant met een kneuzing. "Ik zit nog wel aan de medicatie en ik heb nog steeds last, dus het ziet er op dit moment niet zo goed uit", zegt de middenvelder tegen RTV Oost. Volgens dat medium keert Kenneth Paal na een schorsing terug in het team en gaat Rick Dekker in de defensie spelen. Iliass Bel Hassani gaat naar de aanval in plaats van Stanley Elbers, waardoor Zian Flemming de kans krijgt op het middenveld.

Hoewel Stegeman dit niet bevestigt, geeft hij toe dat hij het moeilijk vindt om het juiste team samen te stellen. "Ik ben nog zoekende naar wat het beste voor het elftal is", zegt Stegeman. "Meestal heb ik op dag één al een elftal klaar, maar door de blessures (Van Polen, Van Duinen, Lam, Van Crooy, red.), en spelers die later aansloten, is dat nu nog niet zo. Op dit moment zoek ik nog naar meer stabiliteit, maar het is lastig om de poppetjes op de juiste plaats te krijgen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen