Garcia ziet pijntjes bij Twente en hoopt op drie versterkingen

9 augustus 2019, 14:37

FC Twente kende een goede rentree in de Eredivisie door vorige week knap gelijk te spelen tegen PSV. De Tukkers willen zaterdag ook tegen FC Groningen een goede figuur slaan, maar het is nog even de vraag wel elftal Gonzalo Garcia het veld in stuurt.

De coach zag dat zijn team de wonden moesten likken na de wedstrijd tegen PSV.  "Spelers hebben pijntjes", vertelt de coach aan Tubantia. Om wie het gaat, wil hij niet zeggen. "We beslissen zaterdag." De coach is trots op de remise tegen PSV. "Dat was zeker ook dankzij ons spel. We kijken uit naar de volgende wedstrijd. Ik hoop dat Groningen zich aan moet passen aan ons. Op dit moment zijn we vooral met onszelf bezig en niet met de tegenstander."

Overigens wil de trainer de selectie nog graag versterken. "Dan willen we graag spelers die op meerdere posities uit de voeten kunnen." De kans dat Tom Boere vertrekt, is nog altijd aanwezig. "Ik weet dat er interesse is, het is zijn leven, hij moet beslissen. Hij werkt hard en is een hele goede vent. Als hij blijft, zal het niet makkelijk worden voor hem, maar Tom is een vechter."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen