Sinisterra hoopt dat het 'zijn jaar' wordt, Narsingh tevreden

Sinisterra hoopt dat het 'zijn jaar' wordt, Narsingh tevreden

9 augustus 2019 – Feyenoord-aanvaller Luis Sinisterra kwam vorig seizoen amper aan de bak, maar heeft onder Jaap Stam tot dusver een basisplaats veroverd. Tegen Dinamo Tbilisi maakte hij zijn eerste treffer in Rotterdamse dienst en dat maakt de buitenspeler ambitieus. "Dit moet mijn jaar worden", zei hij.Tegenover RTV Rijnmond ging hij in op de zege en zijn eigen rol daarin. "Ik heb als doel gesteld dat dit mijn jaar moest worden", aldus Sinisterra, die zijn eerste doelpunt 'geweldig' vond, net als de zege van de Rotterdammers. Bang voor de concurrentie van onder andere Luciano Narsingh is hij niet. "Concurrentie is altijd goed. Ik moet mijn best doen om een basisplaats te veroveren. Dat is mijn doelstelling. Ook vorig jaar, toen ik het moeilijker had, had ik als doel gesteld dat dit mijn jaar zou worden."

'Waren effectief'
Concurrent en collega Narsingh viel in en maakte eveneens zijn eerste doelpunt voor de Rotterdammers. "Heerlijk om in te vallen. We waren effectief vandaag", glimlachte de buitenspeler op het clubkanaal. "De eerste helft dacht ik nog: 'het zal toch niet weer gebeuren dat we niet scoren', gelukkig scoren we uiteindelijk wel vier keer."

Narsingh was tevreden over de 4-0 zege op een 'goed' Dinamo Tbilisi. "Maar ik denk dat wij beter waren, we hebben het goed uitgespeeld. We moeten ze zeker niet onderschatten, wij hebben het gewoon goed gedaan."

Lees ook: Steven Berghuis was blij en opgelucht: "Dit hadden we nodig als team én als club"

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 18 januari 2020

  2. vrijdag 17 januari 2020