Spoorboekje: Ajax en City komen in actie, Transferweekje

Spoorboekje: Ajax en City komen in actie, Transferweekje

10 augustus 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zaterdag 10 augustus.Specials

Transferweekje
De transferwindow is alweer over de helft, maar de markt gaat op volle toeren. Al diverse grote transfers werden rondgemaakt en als we de geruchten mogen geloven, zijn dat lang niet de laatste grote transfers die plaatsvinden. Met het sluiten van de Engelse transfermarkt zal er bovendien het een en ander veranderen. Een overzicht van de meest aannemelijke, terugkerende geruchten en verhalen van de afgelopen zeven dagen uit binnen- en buitenland. 

Wedstrijden

West Ham United - Manchester City (13.30 uur)
Kampioen Manchester City overschreed vorig seizoen de magische grens van honderd punten om kampioen te worden in de Premier League, maar had ze door de goede achtervolger Liverpool ook echt alle honderd nodig. Arsenal, Manchester United en Tottenham Hotspur hebben zich versterkt, terwijl er bij Chelsea nieuw elan is gekomen. Wordt de Engelse titelstrijd weer spannend tussen meerdere ploegen?

Derby County - Swansea City (16.00 uur)
Na de knappe overwinning op Huddersfield Town en de komst van Wayne Rooney mag Phillip Cocu zich alweer voorbereiden op de volgende lastige wedstrijd. Swansea City, met onder andere Mike van der Hoorn en Kristoffer Peterson, heeft zich aardig versterkt deze zomer en kan zomaar een outsider voor de titel zijn. Komt er ook nu een goed resultaat?

Ajax - FC Emmen (19.45 uur) 
Na het puntverlies van vorige week neemt Ajax het op tegen FC Emmen, dat vorige week verloor van FC Groningen. Met de midweekse duels met PAOK Saloniki in het achterhoofd zal Erik ten Hag wellicht willen rouleren, anderzijds zou een tweede puntverlies in de Eredivsie onrust kunnen geven. Slaagt Ajax erin om de eerste Eredivisie-zege van het seizoen te pakken of zorgt Dick Lukkien met zijn team voor een verrassing?

Voetbal op tv

13.30 uur: West Ham United - Manchester City, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Premier League
16.00 uur: Crystal Palace - Everton, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Premier League
18.30 uur: FC Groningen - FC Twente, FOX Sports 2, live verslag van het duel in de Eredivisie
19.45 uur: Ajax - FC Emmen, FOX Sports 1, live verslag van het duel in de Eredivisie
20.45 uur: Willem II - Vitesse, FOX Sports 2, live verslag van het duel in de Eredivisie
23.00 uur: FC Barcelona - Napoli, Ziggo Sport, live verslag van het oefenduel

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 26 augustus 2019

  2. zondag 25 augustus 2019

  3. zaterdag 24 augustus 2019