Transfervrije Chery tekent voor twee jaar bij Maccabi Haifa

8 augustus 2019, 23:57

Tjaronn Chery (op archiefbeeld) heeft in het Israëlische Maccabi Haifa een nieuwe club gevonden. De middenvelder tekent een contract voor twee seizoenen bij zijn nieuwe club en wordt ploeggenoot van Yanic Wildschut. 

Dat heeft de Israëlische club bekend gemaakt via de officiële kanalen. Naar verluidt gaat hij zo'n twee ton verdienen bij de ploeg die vorige week, ondanks een 2-1 zege in eigen huis, in de voorronde van de Europa League werd uitgeschakeld door het Franse Strasbourg. Met Nikita Rukavytsya (oud-FC Twente), Rami Gershon (oud-Celtic) en dus Wildschut staan er nog een aantal enigszins bekende voetballers onder contract.

Chery (31) was eerder werkzaam achtereenvolgend andere FC Twente, SC Cambuur, RBC Roosendaal, FC Emmen, ADO Den Haag, FC Groningen, Queens Park Rangers, Guizhou HZ en het laatste seizoen werd hij door de Chinese club verhuurd aan het Turkse Kayserispor. Hoewel hij bij die laatste club een goede indruk maakte, liep zijn contract af en was hij deze zomer transfervrij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen