Gisteren gemist: Karsdorp naar Feyenoord, Cancelo naar City

Gisteren gemist: Karsdorp naar Feyenoord, Cancelo naar City

8 augustus 2019 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 7 augustus.Feyenoord raakt St. Juste inderdaad kwijt aan Mainz 05
De verwachte transfer van Jeremiah St. Juste naar FSV Mainz 05 heeft zijn beslag gekregen. Zowel Feyenoord als de Duitse club bevestigen de transfer van de verdediger woensdag via de officiële kanalen.

Feyenoord heeft weer beet: Karsdorp keert terug in De Kuip
Het is een productieve dag voor Feyenoord op de transfermarkt. Nadat eerder vandaag (woensdag) George Johnston werd vastgelegd, is nu ook de deal met Rick Karsdorp in kannen en kruiken. De rechtsback wordt komend seizoen gehuurd van AS Roma.

ADO geeft 'ruwe diamant' Ould-Chikh kans in Eredivisie
In tegenstelling tot Vitesse ziet ADO Den Haag wel heil in de komst van Bilal Ould-Chikh. De buitenspeler was op proef in de Hofstad en heeft tijdens die periode een goede indruk achtergelaten. ADO bericht woensdag dat hij een contract voor twee jaar heeft getekend bij ADO.

Manchester City haalt Cancelo, Danilo naar Juventus
De deal tussen Manchester City en Juventus over een dubbeltransfer is woensdag beklonken. Rechtsback João Cancelo maakt de overstap van Juventus naar Manchester City, terwijl positiegenoot Danilo precies de tegenovergestelde weg bewandelt.

'Ajax wil na Neres ook verlengen met Ziyech'
Ajax gaat niet op de lauweren rusten nu de contractverlening van David Neres helemaal rond is. De Amsterdammers willen nu ook het contract van Hakim Ziyech openbreken en verlengen. Vorig jaar gebeurde dit ook al bij het contract van de Marokkaan.

Meer nieuws

  1. zondag 9 augustus 2020

  2. zaterdag 8 augustus 2020