Slot: "We weten wat we kunnen verwachten van Mariupol"

7 augustus 2019, 23:50

AZ speelt donderdagavond in het Chernomorets Stadion in het Oekraïense Odessa de eerste wedstrijd tegen FC Mariupol. Die ploeg is vrij onbekend in Nederland, maar toch heeft Arne Slot zich goed kunnen voorbereiden op de tegenstander in de Europa League-voorronde.

Dat zei de trainer woensdag op de persconferentie. "Mariupol is een lastige tegenstander en we kennen hun kracht", zei de trainer volgens de clubwebsite. "Ze hebben een sterke spits, die ze zowel in de lucht als in de diepte kunnen aanspelen. Dat doen ze dan ook vaak. In de voorbereiding hebben we geoefend tegen FC Oleksandria en Mariupol trof hen afgelopen weekend. Ze hebben een vergelijkbare speelstijl, dus we weten wat we kunnen verwachten. Beide clubs houden van counteren en kunnen dat ook goed."

Slot leeft met vertrouwen toe naar de wedstrijd. "We hebben een goede voorbereiding achter de rug", zei de trainer. "Afgelopen weekend hebben we ons eerste duel van de competitie gewonnen. Vandaag hebben we een goede reisdag gehad en we zijn hier met een fitte ploeg. Alleen Ferdy Druijf is ziek achtergebleven in Nederland." Wie wel weer kan spelen, is Jonas Svensson. De rechtsback ontbrak de afgelopen twee duels, maar is nu inzetbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen