Feyenoord heeft weer beet: Karsdorp keert terug in De Kuip

7 augustus 2019, 19:25

Het is een productieve dag voor Feyenoord op de transfermarkt. Nadat eerder vandaag (woensdag) George Johnston werd vastgelegd, is nu ook de deal met Rick Karsdorp in kannen en kruiken. De rechtsback wordt komend seizoen gehuurd van AS Roma.

De 24-jarige verdediger stapte in 2017 over van Feyenoord naar AS Roma, maar daar kwam hij mede door blessureleed niet helemaal tot wasdom. Nu komt hij de verdediging van Feyenoord versterken. Die heeft door de vele blessures en het vertrek van Jeremiah St. Juste naar FSV Mainz 05 een jasje uitgedaan. Karsdorp was eerder behoorlijk succesvol in Rotterdam. Hij speelde 101 wedstrijden voor de club en won de landstitel en de beker.

Technisch directeur Sjaak Troost is blij dat Karsdorp het team van Jaap Stam komt versterken. "Het is heel fijn dat Jaap Stam nu kan beschikken over een speler van wie de kwaliteiten bekend zijn. Hij kent de club door en door en heeft weinig tijd nodig om te acclimatiseren. We verwachten dat Rick zeer snel al inzetbaar is voor de ploeg", zegt de beleidsbepaler.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen