Absentie Vente bezorgt Feyenoord spitsenprobleem

7 augustus 2019, 14:29   Bijgewerkt: 7 augustus 2019, 15:10

Feyenoord kent serieuze spitsproblemen voor het Europese duel met Dinamo Tbilisi. Dylan Vente kan donderdag door te veel pijntjes niet spelen. Nicolai Jørgensen zit al langer in de lappenmand, die zo langzamerhand overvol raakt bij Feyenoord.

Sven van Beek en Jens Toornstra zijn eveneens niet inzetbaar. Daar komt bij de transfer van Jeremiah St. Juste. De verdediger vertrekt vrijwel zeker naar FSV Mainz 05 en ontbreekt daarom tegen Tbilisi. Als vervanger van hem hoopt Feyenoord op Rick Karsdorp. "We zijn bezig met Karsdorp. Het is nog niet afgerond", citeert RTV Rijnmond trainer Jaap Stam op de persconferentie van woensdag.

Ook bevestigde Stam de belangstelling voor Liverpool-verdediger George Johnston. "Klopt. Rechtsback? Voor ons een centrale verdediger", aldus de keuzeheer, die zich met de huidige ploeg focust op Tbilisi. "Tbilisi kan heel goed voetballen. Goede spelers individueel. Fysiek sterk. Goed aan de bal. Ik heb met PSV al eens tegen een ploeg uit Georgië gespeeld en dat ging toen ook al heel moeilijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen