Feyenoord kondigt exit St. Juste aan: "Konden bod niet weigeren"

7 augustus 2019, 13:59   Bijgewerkt: 7 augustus 2019, 14:08

Jeremiah St. Juste staat op het punt om Feyenoord te verlaten. De verdediger kan een vierjarig contract tekenen bij FSV Mainz 05 en de Rotterdammers laten hem gaan, omdat het bod van de Bundesliga-club te goed was om niet aan te nemen. "Voor Feyenoord sprake van een aanbod dat we gewoonweg niet konden weigeren", laat technisch directeur Sjaak Troost weten. Daardoor kan hij bovendien weer de transfermarkt op. 

Op de clubsite gaat hij in op de naderende overgang, die nog niet officieel is, maar volgens de Stadionclub wel 'vrijwel zeker'. "Over bedragen praten we nooit, maar de hoogte van de transfersom die we voor hem ontvangen is aanzienlijk meer dan we in de toekomst nog verwachten voor hem te kunnen krijgen", legt Troost de beslissing van de club uit. "Zeker als de speler dan zelf ook aangeeft deze stap te willen maken, moet je dit als club gewoon doen." St. Juste is er tegen Dinamo Tbilisi al niet meer bij. 

{image[334587][right-half][Sjaak Troost]}Aanwinsten

Troost kan met het vrijgekomen budget, naar verluidt zo'n negen miljoen euro, weer de markt op. "Hiermee de ruimte gecreëerd om, na de komst van Liam Kelly, Leroy Fer en Luciano Narsingh en Nick Marsman en de belangrijke verlengingen van Steven Berghuis, Jens Toornstra en Nicolai Jørgensen, hopelijk op zeer korte termijn nog minimaal twee versterkingen te halen", verzekert Troost. Ricky van Wolfswinkel, Rick Karsdorp en verdediger Edgar Miguel Ié staan op de nominatie om Feyenoord te versterken. Ook George Johnston (Liverpool) zou [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/354160/bedrijvig-feyenoord-haalt-met-hulp-kuyt-liverpool-speler-binnen/,_blank,op weg] zijn naar De Kuip. 

Met de spits van FC Basel is de club nog in gesprek, terwijl de huurtransfer van Karsdorp spoedig afgerond kan worden. De komst van Edgar Miguel Ié laat waarschijnlijk nog wel even op zich wachten. Voor de ontmoeting met Dinamo in het heenduel van de voorronde van de Europa League, is het een en ander echter nog niet afgerond. Troost: "Het is op dit moment ontzettend puzzelen en zoeken voor de staf. Ook al omdat we te kampen hebben met dragende spelers die geblesseerd zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen