Van Bommel laat Afellay, Lato én Luckassen thuis voor EL

Van Bommel laat Afellay, Lato én Luckassen thuis voor EL

7 augustus 2019 – Mark van Bommel heeft Derrick Luckassen opvallend genoeg niet opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel met het Noorse FK Haugesund. De verdediger zit net als Toni Lato en Ibrahim Afellay niet bij de groep: afgelopen weekend waren de verdedigers van de Eindhovenaren wél van de partij tegen FC Twente. Timo Baumgartl was dat ook en hij reist wel mee naar Noorwegen.Dat maakt PSV bekend via de officiële kanalen. Waarom Luckassen en Lato, tegen FC Twente nog beide op de bank bij de Eindhovenaren, ontbreken, is nog niet bekend gemaakt. Afellay, die recentelijk zijn rentree maakte bij het O23-team, is nog niet wedstrijdfit en daarom niet van de partij.

Hirving Lozano, hij werd al meermaals gelinkt aan een overgang naar Napoli en zat afgelopen weekend op de bank, is meegenomen door Van Bommel. Keeper Luuk Koopmans, die naar verluidt op weg is naar ADO Den Haag, is er eveneens gewoon bij.

Wedstrijdselectie: Zoet, Ruiter, Koopmans, Viergever, Dumfries, Rosario, Lozano, Gutierrez, Pereiro, Boscagli, Hendrix, Baumgartl, Bruma, Bergwijn, Malen, Gakpo, Sainsbury, Sadílek, Ramselaar, Teze, Ihattaren.   

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 17 augustus 2019

  2. vrijdag 16 augustus 2019