Spoorboekje: Deadline Day in Engeland, Europa League-voorronde

Spoorboekje: Deadline Day in Engeland, Europa League-voorronde

8 augustus 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 8 augustus.Nieuws

Deadline Day in Engeland
Terwijl in Nederland de transfermarkt nog geruime tijd doorloopt, gaat in de Premier League de markt vandaag (donderdag) al dicht. Tot 16:00 kunnen alle clubs spelers aantrekken, waardoor het steeds harder gaat wat de transfers betreft. Zitten er echt nog hele grote transfers aan te komen? 

Wedstrijden

FC Mariupol – AZ (19.00 uur)
600 kilomter van het stadion van FC Mariupol speelt AZ in Odessa, een plek in Oekraïne waar veel vakantiegangers komen. De opponent heeft geen stadion dat aan de miniumeisen voldoet en het nog erg onrustig is, vandaar dat er wordt uitgeweken. Dat kan in het voordeel zijn van de ploeg van Arne Slot: gaat hij daar weg met een goed resultaat?

FK Haugesund – PSV (19.00)
Zonder Toni Lato, Derrick Luckassen en Ibrahim Afellay gaat Mark van Bommel met zijn selectie op Noorse grond op zoek naar een nieuw eerstherstel van de uitschakeling tegen FC Basel. Los van het behalen van Europees voetbal moet Van Bommel ook aan het werk voor de Nederlandse coëfficiënten. Wordt het ditmaal wel een mooie voetbalavond voor de Eindhovenaren?

Feyenoord – Dinamo Tbilisi (19.30 uur)
De hele zomer was het rustig in De Kuip en uitgerekend als het Europese avontuur van start gaat, gonst het in Rotterdam-Zuid van de geruchten. Rick Karsdorp staat voor zijn rentree, terwijl ook Ricky van Wolfswinkel op weg is naar Feyenoord. De komst van Edgar Miguel Ié laat in elk geval nog een week op zich wachten. Zonder dit trio, de bijna vertrokken Jeremiah St. Juste en blessuregevallen Dylan Vente, Nicolai Jorgensen, Jens Toornsta moet Jaap Stam met zijn elftal Dinamo Tbilisi verslaan: zeker geen makkelijke missie. 

Voetbal op tv

19.00 uur: FC Mariupol – AZ, AZ Youtube, live verslag van het Europa League-duel
19.00 uur: FK Haugesund - PSV, SBS 9, live verslag van het Europa League-duel
19.30 uur: Feyenoord – Dinamo Tbilisi, Veronica, live verslag van het Europa League-duel

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 26 augustus 2019

  2. zondag 25 augustus 2019

  3. zaterdag 24 augustus 2019